Palvelut

Rakkauden tilassa toimii useita toimijoita kehohoitojen, luontaishoitojen, psykoterapian sekä energiahoitojen ja henkisen valmennuksen alalta. 

Anki Luci Maria Kauranen

Olen Anki Luci Maria - valotyöntekijä sydämeni ja sieluni kutsusta, valomaailman konkreettisessa ohjauksessa. Toimin kanavoijana, näkijänä, energiaparantajana, psykologina ja psykoterapeuttina. Kognitiivisena psykoterapeuttina toimin Kelan palvelutuottajana. Tehtäväni on auttaa ihmisiä kasvamaan henkisesti, saamaan käyttöönsä sisäisen potentiaalinsa ja oivaltamaan tosi olemuksensa, joka on rakkautta, iloa ja vapautta. Teen työni rakkaudella ja aidolla läsnäololla, syvästä halusta auttaa. Teen rakkauden tilalla kanavointeja, energiahoitoja ja henkistä ohjausta sekä psykoterapiaa. Järjestän myös henkisen kehityksen ja energiaparantamisen kursseja sekä parannustilaisuuksia.

Minna Karppinen

Sydämen Voima Aromaattisia hoitoja, purentalihasten rentoutusta ja satuhierontaa. Tutustu palveluihin ja tule tutustumaan www.facebook.com/sydamenvoima/

Soma Kerttu Kuosmanen

Annan yksilöllisiä äänihoitoja joissa soittimina minulla on rumpu, huilu ja ääneni. Laulussa minulla on vahvasti mukana vokaaliäänteet ja laulan intuitiivisesti rummuttaen ja välittäen käsilläni energiaa samalla. Hoito on syvästi rentouttava, avaava ja puhdistava. (40 min.hoito 35 euroa) ajanvaraukset sähköpostilla tai puh. tekstarilla. Annan äänihoitoja myös ryhmille ja teen yhteistyötä muidenkin tilan toimijoiden kanssa, mm. parannustilaisuuksia (Katso Rakkauden tilan tapahtumat) Ryhmätilassa on esillä uuden ajan valon auttajat- maalauksiani. Kuvissa on vahvasti hoitava, puhdistava, sekä uuteen aikaan aktivoiva energia. Maaluksista on saatavilla julisteita, A4 kokoa, 7 eur.kpl. (plus postitus) tilaukset sähköpostilla.

Taidettani on esillä Facebookissa:

p.0504373131
somakuosmanen@gmail.com

Kristiina Paksuniemi

Haluan auttaa sinua voimaan paremmin omassa kehossasi, löytämään iloa ja hyvää oloa elämääsi. Teen Rakkauden tilalla kinesiologisia hoitoja. Tiesitkö että meidän keho on hirveän viisas, se muistaa kaiken ja haluaa aina parantua ja auttaa sinua voimaan paremmin? Kehollasi on muisti ja sen kanssa voi jutella. Käytän tässä lihastestausta ja voin kommunikoida kehosi kanssa käyttäen kyllä/ei-vastauksia. Kinesiologinen hoito voi sisältää esimerkiksi uudelleenohjelmoitavia lauseita, energiahoitoa, tiettyjen meridiaanien tai akupisteiden käsittelya. Kaikki tarvittava kysytään ainutlaatuiselta keholtasi. Koulutukseltani olen diplomikinesiologi 15 vuoden kokemuksella ja Nia-opettaja 7 vuoden kokemuksella. 
Kinesiologinen hoito 90 min 70 €
(pienituloiset -10%) 
p.0405712572 kristiina.paksuniemi@gmail.com
mirnia.fi

Zion Serafina Sipola

olen Zion Serafina Sipola, Oulussa majaa pitävä intuitiivinen parantaja, energiahoitaja, äänihoitaja. Teen mm. Äänihoitoja, rumpuhoitoja, valokieliaktivaatioita-ja hoitoja, erilaisia energiahoitoja, tulkintoja, konsultaatioita, ryhmille erilaisia kokonaisuuksia jne. Toimin puhtaana valonkanavana ja aina asiakkaan korkeimman parhaan mukaisesti.

p.0403533116
pirittapinola@gmail.com

Sydämellisesti tervetuloa hoitoihin Rakkauden tilaan – sellaisena kuin olet!